01 mrt. 2022

Gouden Green Key, ook in 2022

Wij kiezen voor duurzaam

Kloeg Collection staat voor een 4-sterren vakantieverblijf in Zeeland. Omdat wij ons beseffen dat het anno 2022 belangrijk is rekening te houden met onze omgeving, het milieu en ook onze volgende generatie, pakken wij het zo duurzaam mogelijk aan. Liefde voor het vak en passie voor duurzaamheid gaan bij ons hand in hand.

Gouden Green Key certificering
Met onze Green Key certificeringen, laten wij zien dat wij duurzaamheid belangrijk vinden. Het certificaat is te vergelijken met een keurmerk op producten in de supermarkt. Hiermee wordt aangetoond dat er een duurzaam en verantwoord product verkocht wordt.

Het Green Key certificaat kent 3 niveaus: brons, zilver en goud. Wij kunnen u met trots vertellen dat wij ook in 2022 de gouden Green Key certificering hebben behaald voor onze huidige accommodaties Beach Hotel, Hotel Kaap West, Boutique Hotel Rijks, Hotel Zeeuws Licht, en Hofstede Moesbosch. Voor toekomstige accommodaties gaan wij ook duurzaam te werk en gaan wij voor niets minder dan een gouden certificaat!

Wat houdt dit voor onze gasten in?

Vanzelfsprekend staat het comfort van onze gast op nummer 1. Terwijl wij voor u een optimale gastenbeleving creëren, werken wij achter de schermen continu aan de duurzame kant van ons vak. Hotels hebben nu eenmaal een flinke impact op onze omgeving. Denkt u hierbij aan de CO2 uitstoot van het transport van onze gasten en leveranciers, het energieverbruik en de hoeveelheid wasgoed die dagelijks uit de kamers komt.

Maar wat doen wij dan precies achter de schermen? Heel wat! We hebben bijvoorbeeld zonnepalen op onze daken, onze chefs koken op inductie, wij hebben een warmtepomp, en wij gebruiken geen monoverpakkingen bij het ontbijt en voor de doucheproducten. Zomaar een greep uit de collectie.

Ook als gast kunt u hieraan uw steentje bijdragen. Lever bijvoorbeeld uw afval gescheiden in en gebruik uw handdoek niet 1, maar 2 keer. Alle beetjes helpen.

Meer over Green Key

Het gouden Green Key keurmerk garandeert onze gasten de hoogst haalbare vorm van een comfortabel verblijf met zorg voor de omgeving. Wilt u meer informatie over duurzaamheid en Green Key? Bekijk dan de website www.greenkey.nl.

In onze MVO verklaring leest u meer over onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen.