18 dec. 2019

Update Hofstede Moesbosch

De nieuwste toevoeging aan Kloeg Collection is het nieuwbouwproject in Koudekerke: Hofstede Moesbosch.. Hier verrijst in 2020 op een historische buitenplaats een 4-sterren appartementengebouw. Waar vroeger een boerenschuur stond, wordt nu hard gewerkt aan een luxe vakantieverblijf.

“Deze hofstede maakte deel uit van een landgoed, Hofstede Moesbosch, en is in verval geraakt. Er is brand en instorting geweest. Nu wordt het verbouwd tot een prachtig vakantie-appartementencomplex.”, vertelt Michel Kloeg. De vrijstaande accommodatie is gelegen aan de rand van Koudekerke en Vlissingen en beschikt over een oppervlakte 3500m2.

Kenmerkend aan de hofstede is de ligging: het is volledig omringd door bomen en planten, dus middenin de natuur en heeft een weids uitzicht over het Zeeuwse platteland. De mooie stranden van Dishoek liggen met iets meer dan 1 kilometer op fietsafstand van de accommodatie. Op Hofstede Moesbosch genieten gasten vanaf Pasen 2020 van een prachtig uitzicht over Zeeuwse weilanden en akkers.

De twee-, vier- en zes-persoonsappartementen zijn volledig ingericht met een eigen badkamer, een zithoek, een eethoek en een compleet ingerichte keuken bestaande uit een inductie kookplaat, koelkast, afwasmachine en keukeninventaris. Verder hebben de kamers een balkon of een terras. Op het terrein bevindt zich ook een gezamenlijk terras onder een prieel, zodat alle gasten ook in groepsverband kunnen genieten. “Deze vakantieappartementen zullen geboekt worden door gezinnen, stellen of door vrienden die met elkaar een prachtig verblijf met elkaar willen beleven in dit mooie stukje Zeeland”, vult Michel aan.

Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.