07 mei 2022

Open dag op 14 mei bij Boutique Hotel Rijks

Nog geen twee weken geleden hebben Hotel de Timmerfabriek en Hotelboot Koning Emma de deuren geopend. De eerste ‘proefslapers’ en hotelgasten zijn al verwelkomd. Met de open dag op zaterdag 14 mei kunnen ook omwonenden en geïnteresseerden binnenkijken bij deze twee locaties. U bent tussen 12:00 en 16:00 van harte welkom!

Binnenkijken bij Hotel de Timmerfabriek
Hotelmanager Laurens Mulder vertelt: ‘Tijdens de bouw kwamen er met regelmaat passanten even door de ramen naar binnen gluren om te kijken wat er allemaal gebeurde. Ook nu na de opening lopen mensen regelmatig even binnen om te zien wat er van de Timmerfabriek is geworden. We merken dat mensen, vooral Vlissingers, enorm nieuwsgierig en enthousiast zijn. De open dag is hét moment om kennis te maken met Hotel de Timmerfabriek en niet alleen de algemene ruimtes maar ook de kamers van binnen te bekijken. Ook zal Gastrobar de Timmerfabriek open zijn. Je kan op het terras genieten van de zon en een cocktail, drankje, of brioche bestellen.’

Hotelboot Koningin Emma
Ook de Koningin Emma zal deze dag worden opengesteld. Mulder: ‘Het is echt een bijzonder schip, het ademt historie. Veel mensen hebben al verteld over hun jeugdherinneringen aan de Emma. Bijvoorbeeld iemand die als kind met haar familie met de Emma naar Renesse ging. Het voelt heel bijzonder om die verhalen te horen.’ Tijdens de open dag worden er rondleidingen gegeven door het schip. Ook zullen er vrijwilligers van PSDnet aanwezig zijn om te vertellen over de historie van de Emma.

De open dag vindt plaats op zaterdag 14 mei tussen 12.00 – 16.00 uur bij Hotel de Timmerfabriek en Hotelboot Koningin Emma. Elk halfuur is er een begeleide rondleiding door het hotel en de hotelkamers. Daarnaast is er in Hotel de Timmerfabriek een route langs de verschillende kamers waar bezoekers op hun eigen tempo doorheen kunnen lopen.