17 jan. 2020

Online een tafel reserveren in onze restaurants

Wij zijn nu ook klaargestoomd voor de nieuwste generatie gasten die het fijn vindt om online een tafel te reserveren in restaurants. We zien dat gasten zich steeds meer online oriënteren en daarom hebben we de stap gezet om met een online reserveringssysteem te gaan werken. Op deze manier kunnen we nog meer gasten bedienen in hun behoeften.

BookDinners.nl

Belangrijk vinden we dat onze gasten gemakkelijk, gratis en snel een tafel kunnen reserveren. Mede daarom werken wij met BookDinners.nl. Voor deze software is gekozen, omdat dit platform oorspronkelijk door restauranthouders is geïnitieerd en hiermee een eerlijk speelveld creëert voor zowel gasten als ondernemers. Op dit moment werkt BookDinners samen met diverse foodbloggers, chef-koks en restauranteigenaren om een zo’n goed en eerlijk mogelijk beeld te creëren. Wij hebben sinds maandag j.l. onze accounts opengezet voor reserveringen en direct een aantal reserveringen en positieve reacties mogen ontvangen!

Catch

Restaurant Catch in Westkapelle is hét visrestaurant van Walcheren dat uw aandacht vangt met culinaire verwennerij. Op het levendige terras en in het trendy restaurant serveert Catch het echte en pure Zeeland op uw bord. Vers uit de Zeeuwse wateren en van het Zeeuwse land.

Vegetarische gerechten zijn standaard te vinden op onze menu kaart en vanzelfsprekend worden liefhebbers van een mooi stuk vlees ook niet vergeten. Wij vinden het belangrijk dat het gehele gezelschap kan genieten van een fijn verblijf in ons restaurant.

Reserveer een tafel

de Walvis

Brasserie de Walvis is het restaurant waar u ongedwongen geniet. Hier proeft u de lekkerste hapjes en mooiste gerechten voor ieder moment. Pure ingrediënten van het seizoen, uit de Noordzee en van het land. Zó op uw bord. Iedereen is van harte welkom om te genieten van dagelijks wisselende dagmenu’s of een à la carte keuze.

Chefkok Sebastian Koenraads en zijn keukenbrigade serveert verse producten, bij voorkeur uit Zeeland, zijn van het Beter Leven keurmerk en worden smaakvol bereid. Vanzelfsprekend wordt er gewerkt met biologische- en vegetarische ingrediënten. U proeft hier smaken zoals smaken horen te zijn, zonder enige vorm van toeters en bellen.

Reserveer een tafel