15 dec. 2020

Lockdown december 2020: wij blijven open

Vanwege de lockdown zijn er aangepaste regels van toepassing in de hotels:

  • Allereerst; onze hotels blijven gewoon geopend.
  • Het ontbijt, lunch en diner worden op de hotelkamers en hotelsuites genuttigd.
  • De hotelgast haalt het ontbijt af in het restaurant van het hotel, overige maaltijden worden geserveerd tot aan de kamer
  • Alcohol mogen we aanbieden tot 20:00 uur, dit kunt u in het restaurant afhalen.

Op deze wijze zijn wij u ook in deze tijd graag van dienst en bent u van harte welkom. Onze glimlach (verstopt achter het mondkapje) blijft dezelfde en Zeeland is ook in de winter prachtig.

Wat betekent dit praktisch voor uw restaurant reservering voor ontbijt, lunch en diner?

Ontbijt

We vragen u een tijdstip te reserveren waarop u het ontbijt in het restaurant afhaalt en daarna nuttigt in uw kamer. Dit is mogelijk vanaf 07.30 uur tot 11.00 uur. Vraag de Frontoffice-medewerkers naar de beschikbare tijden.

Lunch

Ook voor lunch kunt u bij ons terecht! Bestelt u dan vooraf uw lunchpakket zodat u dit om 12:00 uur in het restaurant kunt afhalen.

Het basis lunchpakket bevat 2 broodjes (1 wit, 1 bruin), ham, kaas, melk, fruitsap, 1 stuk fruit, pakje roggebrood/crackers, boter/jam/chocopasta/smeerkaas en kost €7,50. U kunt dit uitbreiden met een broodje gerookte zalm of een broodje kroket voor €4,50.

Diner

We hebben een heerlijk 3-gangen keuzemenu samengesteld voor €26,50 per persoon. U kunt tot 1 dag vooraf uw bestelling doen bij onze Frontoffice. Tevens dient u een tijdstip te reserveren waarop wij uw bestelling naar uw kamer brengen. Dit is mogelijk vanaf 17:00 uur tot 21:00 uur. Vraag onze Frontoffice-medewerkers naar de beschikbare tijden!

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u uw drankjes voor uw verblijf op voorhand bestellen. Wij zorgen ervoor dat dit voor aankomst op uw kamer wordt gezet. Gedurende het verblijf kunt u uw drankjes afhalen bij de bar.