07 apr. 2020

Coronavirus COVID-19

WIJ GAAN WEER OPEN!

update 4 mei 2020

Goed nieuws: Veiligheidsregio Zeeland heeft besloten dat hotels (gedeeltelijk) weer open mogen. Het is dus -eindelijk- weer tijd om u door ons in de watten te laten leggen, vitamine-D op te doen vanaf het strand of het zonovergoten terras. We zijn ontzettend verheugd u weer te mogen verwelkomen in onze hotels en restaurants (exclusief open voor hotelgasten). Vanaf vrijdag 8 mei verzorgen we weer fijne verblijven voor onze gasten!

____________________

Tijdelijke sluitingsdatum verlengd tot 10 mei

update 21 april 2020

We gaan samen door met de corona-aanpak in Nederland. Tot voorheen konden we bekendmaken dat we ten minste tot 28 april gesloten moesten blijven. Deze datum is verlengd tot 10 mei.

‘Non-refundable’ / Niet restitueerbaar tarief geboekt?

update 6 april 2020

Boekt u een verblijf bij ons, dan heeft u keuze uit verschillende tarieven. Het meest voordelige tarief dat wij aanbieden is het ‘non-refundable’ ofwel ‘niet-restitueerbaar’ tarief. Dit betekent dat u direct bij reservering het volledige bedrag betaald en bij annulering in geen enkele situatie nog recht heeft op restitutie van het betaalde bedrag.

Desalniettemin denken wij graag met u mee, het is ten slotte voor ons allen een zéér vervelende tijd. Zolang de Rijksoverheid ons tijdens de Coronacrisis noodgedwongen verplicht onze deuren tijdelijk te sluiten willen wij u graag het volgende aanbieden: U kunt alsnog uw verblijf kosteloos wijzigen naar een verblijf dat plaatsvindt in de periode van 9 november 2020 t/m 31 maart 2021, m.u.v. feestdagen, kerstvakantie en carnavalsvakantie . Het gaat hierbij niet om een voucher, maar om het exacte aantal nachten in hetzelfde kamertype dat u oorspronkelijk geboekt heeft. Reserveren gaat uiteraard op basis van beschikbaarheid, neem daarvoor contact op met onze frontoffice medewerkers. Zij staan ook in deze tijden voor u klaar.

Hotel gesloten t/m dinsdag 28 april

update 1 april 2020

De Nederlandse overheid heeft besloten dat alle maatregelen omtrent corona verlengd worden t/m dinsdag 28 april. Onze accommodaties blijven tot nader orde dan ook gesloten.

Voucher bij annuleren

update 31 maart 2020

Het coronavirus (COVID-19) houdt de hele wereld in zijn greep. We ondervinden allemaal de gevolgen hiervan en helaas weten we niet hoe lang deze situatie duurt. Gezien de nu al verstrekkende gevolgen van deze situatie, is de overheid tot het besluit gekomen om het uitgeven van vouchers toe te staan, waardoor de optie tot het ontvangen van een directe restitutie komt te vervallen.

Wat betekent dit voor u als gast? Indien u tijdig annuleert (tot 7 dagen voor aankomstdatum) ontvangt u van ons een voucher ter waarde van het volledige bedrag van de reeds gemaakte boeking of het reeds betaalde bedrag. Met de uitgegeven voucher kunt u op een later moment een nieuwe boeking bij ons maken in ons hotel. Indien u niet tijdig annuleert of een niet-restitueerbaar tarief geboekt heeft, heeft u geen recht op deze voucher.

Voorwaarden voucher
- De voucher is 15 maanden geldig vanaf het moment dat u hem hebt ontvangen.
- Is uw nieuwe verblijf duurder dan de oorspronkelijke boeking, dan betaalt u wel het prijsverschil. U betaalt geen wijzigingskosten.
- U hoeft de voucher niet in één keer op te maken, u kunt het (eventuele) resterende bedrag gebruiken als tegoed voor een volgend verblijf.
- Indien u een jaar na uitgifte van de voucher nog geen gebruik heeft gemaakt van het tegoed, kunt u een aanvraag doen voor restitutie. Dit kan voor het gehele bedrag van de voucher of voor het resterende bedrag.

Gezien de huidige situatie en de continue stroom aan veranderingen doorgevoerd door de regering en veiligheidsregio’s, behouden wij ons het recht om tussentijds wijzigingen door te voeren in ons beleid en onze reserveringsvoorwaarden.

Hotels tijdelijk gesloten t/m 6 april vanwege Coronavirus

update 21 maart 2020

Sinds de landelijke afkondiging van de Rijksoverheid op zondag 15 maart j.l. hebben we de restaurants gesloten en de hotels opengehouden met aangepaste roomservice. Hier komt nu verandering in.

Vanwege de impact en ontwikkelingen van het Coronavirus (Covid-19) en het advies van de Veiligheidsregio Zeeland voelen wij ons genoodzaakt om ook de hotels (Beach Hotel en Hotel Kaap West) te sluiten met ingang van zondag 22 maart tot en met maandag 6 april. De gezondheid en veiligheid van onze gasten, onze medewerkers en alle anderen stellen wij immers voorop.

Om deze reden hebben wij alle reserveringen tot en met 6 april geannuleerd. Wij vinden het enorm vervelend, maar vertrouwen wel op uw begrip hiervoor. Uiteraard bent u na deze crisis opnieuw van harte welkom. Het kan zijn dat de sluiting langer duurt wanneer de Rijksoverheid daartoe besluit. Als dit het geval is dan zult u hier wederom door ons van op de hoogte gesteld worden.

Had u een reservering in de periode van 22 maart t/m 6 april en bent u nog niet door ons gecontacteerd? Dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen voor Beach Hotel via info@beachhotel.nl of telefonisch via +31 118 561255 en voor Hotel Kaap West via info@hotelkaapwest.nl of telefonisch via +31 118 226200. Wij zijn t/m 6 april elke dag bereikbaar van 10.00 uur - 16.00 uur.

Hotels open met gratis roomservice, maar restaurants gesloten vanwege Coronavirus (COVID-19).

update 16 maart 2020

De Nederlandse overheid heeft besloten alle eet- en drinkgelegenheden in het land t/m 6 april te sluiten. Wij houden ons natuurlijk ook aan deze maatregel. Onze hotels daarentegen blijven wel open voor overnachtingen met aangepaste services. De gezondheid van onze gasten en medewerkers staat tenslotte voorop.

Wat betekent dit voor ons en voor u?

De restaurants en bars in de hotels moeten gesloten blijven, ook voor gasten van het hotel. Hier tegenover staat dat wij het ontbijt op de kamer serveren. Deze roomservice wordt u uiteraard kosteloos aangeboden. Wij doen er alles aan om het onze hotelgasten zo comfortabel mogelijk te maken. Bij Beach Hotel en Hotel Kaap West is het mogelijk om in de middag en avond ook gebruik maken van deze roomservice. Voor Hotel Kaap West hebben we de beslissing genomen om exclusief de hotelappartementen te verhuren, zodat u indien gewenst zelf lunch of diner kunt bereiden.

Wij houden het nieuws omtrent het coronavirus nauw in de gaten en wij zullen u een update geven zodra wij meer weten. Heeft u specifiek vragen over uw reservering bij ons? Neemt u dan contact op met frontoffice van het hotel via de contactpagina.