02 jun. 2022

Boutique Hotel Helder gaat open

Voormalig visrestaurant Helder is getransformeerd tot een stijlvolle 4-sterren Boutique Hotel Helder en opent vrijdag 3 juni, het weekend van Pinksteren, haar deuren. Het hotel beschikt over 16 stijlvolle suites, vol luxe en comfort. We vertellen u er graag meer over!

Kloeg Collection gaat ‘de grens over’

Voor hotelexploitant Michel Kloeg is dit het eerste hotel op Schouwen-Duiveland. “De omgeving is prachtig. Hotelgasten kunnen hier heerlijk fietsen door de duinen of genieten van het strand. Het hotel bevindt zich op een toplocatie net buiten het bruisende centrum van Renesse. Een fijne plek voor mensen die van de natuur houden, maar ook voor mensen die graag naar het strand gaan.’’

Van visrestaurant naar hotel

Wanneer u binnenkomt wordt u ontvangen door Irene en René Oudesluijs. Zij hebben het voormalige visrestaurant Helder gerund. Na 14 jaar namen ze het besluit om het roer om te gooien. Ze wilden een Boutique Hotel starten om zo gasten nog meer in de watten te leggen. René Oudesluijs: ‘’Wij zullen onze gasten compleet verwennen en ervoor zorgen dat hen aan niks ontbreekt. Een fijne kamer, goed ontbijt, en een ontspannen sfeer. We willen dat onze gasten zich weer helemaal opgeladen voelen na een verblijf in Boutique Hotel Helder.’’

Luxe en comfort

Het hotel beschikt over 16 suites welke allemaal modern zijn ingericht met natuurlijk hout, lichte kleuren en een rustgevend design. Alle kamers beschikken over een ruime badkamer, een zithoek, een royaal boxspringbed en een wijnklimaatkast met bijzondere wijnen en spirits. Sommige kamers hebben daarnaast ook een terras, balkon of uitzicht op de groene tuin. Zo kunt u optimaal genieten van de zon en het buiten-zijn.

Lees meer over Boutique Hotel Helder

Ontbijt à la carte

In plaats van een ontbijtbuffet wordt er een á la carte ontbijt geserveerd. Iedere ochtend kunt u een keuze maken uit één van onze huisgemaakte ontbijtgerechten. Uw keuze wordt vervolgens vers bereid in onze open keuken. Zo begint u ontspannen aan de nieuwe dag. Tijdens uw ontbijt adviseren wij u graag over de omgeving en over de vele gevarieerde restaurants op het eiland voor lunch en diner.

Lees meer over het ontbijt à la carte