30 okt. 2021

Banenmarkt

Wij organiseren een banenmarkt voor vakvolwassen medewerkers, jonge professionals en aankomend talent. Fulltime, parttime en weekend- en vakantiehulpen, voor alle disciplines is er plaats. De Banenmarkt richt zich hoofdzakelijk op het nieuwe Hotel De Timmerfabriek en bijbehorende Brasserie Tim in Vlissingen.

Onze Banenmarkt is een goede manier om met toekomstige collega’s in contact te komen. Wij stellen ons graag aan je voor. Vanuit onze hotels zijn een aantal collega’s in verschillende functies aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en met je in gesprek te gaan. De perfecte kans om je toekomstige uitdaging of vakantiejob te vinden. Kom jij sfeerproeven en kennismaken met ons? Je bent van harte welkom!

De beschikbare functies zijn: Medewerker Ontbijt, Hoofd Ontbijt, Afwasser ochtend, Medewerker Frontoffice, Hoofd Frontoffice, Nachtportier, Restaurantmanager, Medewerker bar&bediening, Chef-kok, Sous-Chef, Zelfstandig Werkend Kok, Leerling kok, Afwasser avond, Tuinonderhoud en Technische Dienst. Kom jij bij ons werken?

Werk je liever in één van onze andere vestigingen? Kloeg Collection heeft hotels, restaurants en vakantieverblijven in Westkapelle, Zoutelande, Dishoek, Koudekerke, Vlissingen, Middelburg, Goes en Renesse. We zijn altijd in de buurt! Ook dan ben je welkom op maandag 29 november in Hotel Zeeuws Licht te Dishoek.

Meer weten? Ga naar vacatures.